Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
   
   

investerings klimaat

  

In vele streken van het zuidelijke TransdanubiŽ zijn maar weinig accommodaties beschikbaar, terwijl het dorpstoerisme zich constant verder ontwikkelt. Kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen zijn dringend noodzakelijk. In verscheidene klassen stellen wij u de mogelijkheden voor. Wij bieden u in elk geval een op maat toegesneden aanbod van de eerste planning tot aan de duurzame marketing. Gedeeltelijk hebben wij ook objecten in de stille verkoop, die natuurlijk hier niet gepubliceerd worden. Vraagt u ons gerust.

  Hotels en Pensions
Wij presenteren u hier uitgezochte objecten, die op de ene kant economisch goed ter realisatie van een hotel of pension geschikt zijn en die op de andere kant ook goed in het landschap en de samenleving van een dorp passen.
  Camping
Steeds meer mensen zoeken grondstukken, die geschikt zijn voor het oprichten van een camping. Geschikte grondstukken vindt u hier.
  Vakantiepark
Ook hier zoeken wij objecten, die zich bijzonder ter toeristische ontsluiting lenen. Bij een vakantiepark ontwikkelen wij voor u een compleet concept en zorgen voor alle formaliteiten van de wijziging van het bestemmingplan tot de aanwerving van geschikt personeel.
  Vakantiehuizen
U wilt in geringere omvang in accommodaties investeren? Hoezo niet gewoon met een enkel vakantiehuis? Ook hier kunnen wij u het passende aanbod maken, zowel in gegroeide dorpen, als ook in nieuwbouwgebieden. U zorgt zich om de verhuur? Daar helpen wij graag - en toch heeft u alle opties uw verdiende vakantie in uw eigen huis door te brengen.
  Cafés en Restaurants
Toeristen houden even goed als Hongaren van een goede keuken. De groeiende dorpsvakantie vraagt om verdere bevrediging van de culinaire eisen van de reizigers. Als u ambities in dit stukje horeca heeft, dan zullen wij u ook hier passende objecten aanbieden.

 

Vele zakenlui hebben deze stap al voor u ondernomen. Investeer in productie en verkoop in Hongarije. In dit gunstige en zich steeds meer ontwikkelende land met gekwalificeerde werknemers. Wij helpen u op uw weg naar Hongarije.  

    

 

Kleine Bedrijfsterreinen

In deze streek zijn in de bestemmingsplannen uitsluitend gemengde gebieden uitgewezen, die het MKB de mogelijkheid geven overal bedrijven zonder milieuproblematiek op te richten. Gebaseerd op de buitengewoon lage kosten voor Bedrijfsterreinen is het bijzonder aan te bevelen voor bedrijven met een van de plaats onafhankelijke productie. Gelijktijdig heeft de investeerder de kans een adequaat woonhuis ter plaatse te verwerven of te zelf te bouwen. De Hongaarse regelgeving kent hier nauwelijks grenzen.
  Grote Bedrijfsterreinen
Niet slechts het MKB met relatief geringe eisen aan de huisvestiging kunnen wij objecten aanbieden, maar ook bedrijven met behoefde aan veel ruimte kunnen wij aan een nieuw bedrijventerrein helpen. Goede contacten in de regio maken het ons mogelijk vroegtijdig op buitengewone objecten te reageren om deze te presenteren.
  Winkels en hallen
Zoekt u een bestaand gebouw voor uw zaak? Een winkel in goede ligging of gewoon een hal voor productie en opslag? Dan staat de informatie voor u in deze rubriek. Winkels op kleine dorpen zoekt u hier echter vergeefs, want deze voldoen qua ligging niet aan de eisen, die wij aan deze rubriek hebben. Zoekt u echter speciaal deze objecten, dan vindt u deze tussen de bestaande huizen, vraag ons gerust.


investerings klimaat

 

 

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.